„Už se vzbudil ten po narkóze?“
„Ano, dívá se po obloze,
tváří se divně. Hůř než mnohý.“
„Hm, to si asi spočet nohy.“
+++
„Doktore, moh byste mi říci,
jak na tom jsem? A žádný obal!“
„Víte, desku dlouhohrající.
tak tu už bych si nekupoval.“
Ne zrovna bílý humor... z pohledu pacienta : )
04.04.2022 12:59:48 | DvorskyJan