...
dneska je potřeba
novýho pružnýho
lepšího člověka
katastrof běžných
ve vlastním životě
co se moc neleká
rozvážnost charakter
ni rozum mu netřeba
hlavně ať do p___!
roste nám spotřeba
...
:-) Sad joke. Ale trefná, povedla se ti.
Jinak...Trh si už roky přes obrazovky formuje psychologii lidí... Tedy těch lidí, kteří nechtějí dohlédnout kousek dál... Aspoň za první horizont.
13.05.2022 00:10:31 | Kyška
Při té strmé inflaci poroste určitě - tedy v peněžním vyjádření. Jen ty nákupní tašky přitom budou zároveň splaskávat... Ale co, stejně jsme už rozežraní až moc... ;-)
06.04.2022 16:54:33 | Amonasr
Trošku kostrbaté (ale to je spíše věc vkusu) ale závěr nezklamal. Taková správná tečka na závěr, co utvoří celý dojem díla.
05.04.2022 17:08:58 | Irena Majer