Roztančená slůvka
a mysl v nebesích
Kouzelná hůlka
pokladů země smích
na řasách travin
... přepestrých ...
------------------------------------------------
tak si to užívej ... ty kouzelníku, ... ale nikdy sám ..
26.03.2007 15:02:00 | HarryHH
nj...pan tanečník:)....málem bych zapomněla...
la la li li la la...
staré songy se hrají vždycky nejlíp;)
24.03.2007 12:25:00 | Lizzzie
Ta druhá polovina básničky a hlavně konec je parádní.
Zdravím Tanečníka.
20.03.2007 13:28:00 | Koprtinka
Tak to áno.
Vieročka s rozvrkočenými bokmi...
No nádhera..
A vôbec,už len to slovíčko...
,,ROZVRKOČIŤ,,
20.03.2007 13:12:00 | džemo
... ty jsi Šmudlíne fakt šulín ... a ten ohromný křídlatý tanec ... nezapomeň kytaru ... se hodí hlavně po ránu ... na chodníku ... půjčím ti klobouk ... žebrat musíš sám ... :-)
20.03.2007 11:12:00 | Marcella