Anotace: je jako žena.
"*"
"***"
Fotbal !
?
Hurá !
Vidím ... míč ?
?
Vlastně dva ?
Jak je to možné !
?
Těsně vedle sebe !
Svítá.
Copak spím ?
Budík zvonil před minutou !
??
Sešívané ... černobílé !
Osvícení ?
Konečně ?
Proč já !
V nic kloudného ... mimo fotbal nevěřím.
Až se lekám.
Opatrně a nevěřícně !
Beru je do dlaní !
A chci je laskat !
Začínám mlaskat !
Sliny mi tečou !
"***"
V hrdle se ozývá tenký hlas:
"Má lásko !"
"Fotbalem posedlá jsi !"
"***"
A prvně vidím svůj sen.
Na vlastní oči.
Co šikovný ... tatér ... vytvořil !
Z Tvých krásných a pevných pětek !
I s dírkou.
Pro ventilek.
Krásné to ... pomyšlení.
Vstávám.
Odcházím s vlajkou.
Klubu.
A Ty jsi má ... levandulová !
Fotbalová asociace ... vlastně víc.
Kterou ... tolik ... miluji.
Každý den.
"***"
HOUPY HOU
"***"
PS:
Ještě pusu ... má jedničko.
Ještě .
Ještě !
A trénink, který přijde.
Je pro nás.
Tou nejvyšší ligou.
Před vlastním zápasem.
"***"
"*"
A trénink, který přijde.
Je pro nás.
Tou nejvyšší ligou.
Před vlastním zápasem. ...pěkné poetické zakončení básně s pokračováním*
19.04.2022 15:54:04 | J's ..
Nejdřív bude trénink, potom pak polibek tvůj nebo jak to zpíval Jirka Korn.) zajímavá.)
19.04.2022 12:56:51 | Constantine