Večer si dal
do nosu
Ráno, pak
nad vším
ohrnoval nos,
aby nás posléze
vodil za nos tvrzením, že
večer abstinoval
Dokázal by prostě
zapřít i nos
mezi očima
Ten už byl od nosu zkaženej :))
05.12.2022 20:56:02 | jenommarie
... má prostě v nose ... ... podle nosa poznáš kosa ...
23.04.2022 20:39:33 | Vivien
Vtipný kousek.
23.04.2022 17:49:32 | Psavec
Pro mě je nos největším nositelem inspirací ! ST : ))
23.04.2022 16:38:29 | Fialový metal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?