Radila lékařka vzpěrači
o jeho nefunkčním svěrači.
Vždy, když zvedne závaží,
svůj dres nechtíc zavlaží.
-------------------------------------------------
Šampion ve vrhu diskem
má ve svém okolí blízkém
dost častá zranění sousedů hlav,
to nejsou jedinci, to už je dav!
Házet už za domem nechce,
hlavičky jeví se křehce.
-------------------------------------------------
Těšil se průměrný šachista
že si mat soupeři nachystá.
Soupeř však porážky nese dost těžce,
takže mu rozmlátil palicí pěšce.