jenže jenom pro kačky.
brzy dostal kopačky.
Slečnu Magdu živí
starší muži chtiví.
Když vidí u chlapa nadité kapsy,
z frigidní přítulnou stane se jaksi.
-------------------------------------------------
Potkala dnes krásného muže.
Naběhla jí hned husí kůže.
Svalovec? Tlusťoch? Či váha muší?
Brunet, blond, plešoun? To stěží tuší.
S jistotou však povědět může,
Ferrari měl rudé jak růže.