Chlápek vzhledu Ramba
chtěl si zatančit s dívkou mladou.
Snahou byla samba,
byl jak gorila s kloubní vadou.
-------------------------------------------------
Dostal se on příliš blízko,
s Verunou když tančil disko.
Měl úmysly kančí,
teď však "brejk denc" tančí.
Nakopla ho do... (tam nízko).