Česlav rád se pyšní,
umí tanec břišní.
Má k tomu vhodnou masu,
stošede kolem pasu.
-------------------------------------------------
Maruška s holkama po barech nesedá
s drinkem a v triku dost sexy.
Má svého koníčka - moravská beseda,
v kroji drink nahradí keksy.
-------------------------------------------------
Babička v rytmu rokenrolu
na stole a pak skokem dolů.
Chlastá, tančí, zpívá i tleská.
Osm křížků slaví prý dneska.