na špičce jehly
léčí své hemeroidy
mrzutý anděl
na křídlech ho svědí
chmýří pampelišek
a semínka topolů
asi se co nevidět
snese raděj na zem-
doštrachá se na palouk
mýtiny v lese
a tam vynadá
rozdováděným vílám
a drsně zastřeným hlasem
je vyzve
ať okamžitě kvílejí
tenčími hlasy
aspoň tak o oktávu
níž !...
Řekl jsem níž, ještě níž, havěť jedna, lechtivá ..
Nebo je to alergie, stane se, i na anděly ... Hepčík
17.05.2022 21:46:29 | Vivien
A já jsem se bláhově myslel, že andělé jsou vždy happy .)
17.05.2022 17:47:09 | Constantine
Však andělé nemají jen tváře milé. Jsou bolestní, nerudní, jako lidé. A když jim bolí zuby? Raději neslyšet, co jim plyne z huby.
Tvé pěkně rozvrkočené báseňky, mě fakt baví*
17.05.2022 17:46:26 | šerý
našel jsem na nettu portrét starýho zamračenýho přiopilýho anděla se zplihlými křídly, an si přihýbá z pofidérního truňku***
17.05.2022 23:25:01 | Frr