Směs dvojverší
Anotace: Dnes přidávám jen pár blbinek na pobavení. Žádná velká poezie, ale trocha humoru nám přece neuškodí.
Rád jsem ležel s moji milou a počítal hvězdy
dneska ležím na posteli hubou pěkně ke zdi
Jen jsem vyšel od zubaře
hladil prsa sestře Báře
Pokazil mi celý dnešek
impotentní přítel Pešek
Soudce neuvěřil Lence
chce to uhrát na šílence
Nemysli už na daně
když teď ležíš na Daně
Hubená je jako tyčka
dietní ta fanatička
Přečteno 221x
Tipy 26
Poslední tipující: Koala, Dejvis, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, Amonasr, Marten, Lexi, Marry31, Fialový metal, mkinka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)