Horko ať je nebo kláda,
naostro vždy chodí ráda.
Z výhledu mi stranou cukni,
tančí kankán v mini sukni.
-------------------------------------------------
Padal ze střechy, modlil se za letu,
když to přežije, že se dá k baletu.
Teď jedna výborná zpráva:
Je čtvrtou labutí zprava.
-------------------------------------------------