Vožralý tančí
hajnej a Ančí.
Vztekle Kuba naloží
ze zdi všechno paroží.
Na hnůj s tím kvačí.
Jedno prej stačí...
-------------------------------------------------
Sojka, bonzák profi,
geroj této strofy.
Kde by byl Krakonoš bez tebe,
vždyť ty jsi jak jeho "es té bé"...
-------------------------------------------------
Trautenberk zase
nakázal chase
sklízet žito na cizím poli.
Takže změnil zásadně roli.
Teď se má v base
jak v žitě prase.