Ležící zedník v blátě naznak,
zatímco malta mu tvrdne.
Neviděl ani drobný náznak,
že pod ním podlážka prdne.
-------------------------------------------------
Zásada malíři pokojů dána,
nezklame klienty v ničem.
Takže on zmaloval, na přání pána,
místo zdi prdel mu bičem.
-------------------------------------------------
Brusič miluje Galinu,
v dílně se ohání bruskou.
Večer v kuchyni na linu
brousí svou milenku ruskou.