Anotace: :-)
Není třeba básnit denně
slova sami připlují
možná jsou jen unavené
i když se TI řechtají*;)
Hezký večer Stando
19.07.2022 20:05:22 | jenommarie
Ztrácí se kdesi, mizí mezi řádky,
slovíčka mají své vlastní zkratky...
To známe všichni, Stando ;)
Měj krásný den
19.07.2022 19:50:16 | Emily Říhová
Nemusí být panáček "Všeuměl".
Přesto ... od srdce řádky jsou.
Nemusí být ... všeho přehršel.
A stejně se krásně čtou.
ST
31.05.2022 10:28:18 | Fialový metal
...pěkný, snad každej básník si na tohle téma střihne vtipnou...;-)ps:já do toho slůvkám moc nekecám, nechám je se líhnout, kdy chtějí...žádný císařský řezy, přirozenej porod.
30.05.2022 19:01:57 | Marten