Opičí hrátky
Anotace: Opičky a opičárny na pobavení.
Popíjí rum mangabej,
zatím je mu ještě hej,
úsměv on má na líci,
pořidí si opici.
Gorila se hada lekla
zaječela, sebou sekla
gorilák ji utěšuje
tuší že se pomiluje
Kočkodani chlapíci
našli starou čepici
darují ji v bazaru
jaku hnízdo pro aru
Přečteno 211x
Tipy 16
Poslední tipující: Krahujec, Sonador, Amonasr, CULIKATÁ, J's .., šerý, Marten, Fialový metal, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)