Dostal účet plynu,
polknul hořkou slinu.
Tak v ulici Tylově
vyřeší to stylově.
Plyn si pustí nyní,
ať to platí jiní.
-------------------------------------------------
Dlužil dost prachů
ošklivým lidem
za bílou hmotu sypkou.
Smířen bez strachů,
s naprostým klidem
do splavu skočil šipkou.
Koalo kamaráde ...
Úsměv od Tebe ... je užitečná věc.
Alespoň pro mě.
Právě teď.
Když přišel jsem o oběd.
Totiž, příliš mnoho podob koření jsem dal.
A to se vážně ... nedá polknout.
A maso již nebylo za pět peněz.
Kam jenom ten svět a můj úsměv spěje ... mušličky nenasytné čekám.
Rychleji a rychleji chodí ...
S odpolední poštou.
S výstřihem.
Se sukýnkou krátkou.
Obě dvě.
Jedna za druhou.
Někdy za volantem.
Výkrut v pase vlevo.
Třapatka kouzelná.
Ale co Ti budu povídat.
Krajka červená.
Zastav se ... na jedno.
08.06.2022 13:23:06 | Fialový metal
Díky. Jo, to jsou naše dvě hlavní potřeby - jídlo a mušličky... (Nebo mušličky na jídlo.) Tak aspoň ty mušličky ať dopadnou a taky nejsou překořeněné...
08.06.2022 18:55:37 | Koala