Dorazil v dálavách kdesi,
kde rostou tropické lesy,
k tamnímu kmenu.
Místní jsou poněkud jiní,
chudáka turistu míní
přiřadit k menu.
-------------------------------------------------
Nerozumní mladí
medvíďátko hladí.
Kam všichni ostatní zmizli?
Přiběhla maminka grizzly...
-------------------------------------------------
Podivná krajina, les jako elfí.
Přítulné zvířátko, chce točit "selfí".
Jenže mu nezbývaj "bajty'
chlápkovi v objetí krajty.