Anotace: Košilatých limericků není nikdy dost a proto dnes ještě přidávám dva kousky.
Jeden děda z Poříčí
na babičku zakřičí
budeme mít vánoce
skončil mi půst po roce
veselo je v Poříčí
Smilník Franta ze Lhoty
rozepíná kalhoty
chystej, milá, lože
budeš vzdychat bože
poznáš kance ze Lhoty
Kdyby tak lidi se sebou pěkně ladili, jako tvé limericky! Bylo by na světě prima, všude a vždycky*
22.06.2022 12:56:19 | šerý
ST.
Vždy mě potěšíš.
Nádhera.
Babička se směje...
Dědo co se děje.
"***"
Francek se chvástá...
Když pivo chlastá.
"***"
21.06.2022 22:55:21 | Fialový metal