Vězeňská cela,
sedí v ní naštvaná Gizela.
Koníčka měla,
Když cucal z osmého pivka,
přisedla bezbranná dívka.
Na její slzy
naletěl brzy.
Omámen se rtěnkou na rtu
půjčil jí kreditní kartu.
-------------------------------------------------
Páternoster... :)
29.06.2022 10:50:39 | Philogyny