Úterý – 20.březen 2007
Anotace: Komu to není jasné, tak je to tak trošku inspirováno Májem ;) a kdo neví co to je, tak to potěš...
Byl pozdní březen,
dvacátého to bylo přesně.
Jař zimou zrazen -
hold, začalo to děsně.
O jaru šeptalo už kdeco,
všecko se probouzelo a kvetlo,
vonělo, ale tak no co-
zase to všecko zdechlo.
Náledí hladké na chodníku
připomnělo i sníh kolem -
sníh na střechách i na pomníku…
Tak kdo je tu komu volem?
A slunce jasné světa tohoto
se na to všecko vybodlo a zalezlo.
Zdá se že apríl je tu – a proto
si skočil k jaru a zimě pro žezlo.
Komentáře (0)