Obchodní cestující
V černém plášti oděný
z hlavy mu ční dva rohy.
Jazyk špičatý vyplazuje
kopyto má místo nohy.
Že byl jsem prý vybrán
ač se mi to nějak nezdá.
Touhy mé splní v mžiku
lejstro správné už hledá.
Nadstandartem nazývá
co mi ten maník nabízí.
Klient prý solidní jsem
k podpisu mě vybízí.
Tak neváhej a piš
ať další nečeká.
Tak nezdržuj a piš
čeká tě cesta daleká.
Text čtu jen letmo
podpis krví drásám.
Nad tím co dostanu
ještě dlouho jásám.
Tělo své těžce drancovat
do osmdesáti let můžu žít.
Pak pepka si pro mě přijde
až s dvacítkou budu souložit…
Komentáře (4)
Komentujících (4)