jc - škodovka není na pytel - stará sprostonárodní píseň praví, že na pytlik je šnytlik (a mám to zadarmo, jak by řekl Přemek Podlaha)
22.03.2007 15:28:00 | G.P.
prý v koleně mám artrózu,
tak mi poraď, jak se chovat,
za zjištěnou diagnózu
měl bych řádně "zacálovat",
za každý obstřik tisícovku,
nepomoh by léčitel..?
snad prodám zánovní Škodovku,
zkrátka, je to na pytel...
:o) J.C.s
*** k tvé sbírce se asi přihlásím..
22.03.2007 14:25:00 | j.c.