Krasavice z E55
Anotace: .......Co všechno může člověka potkat...
Postávala u krajnice
oděna jen v lehký šat
Kdo se díval ze silnice
moh se s láskou zadívat
Postavu,tu měla krásnou
štíhlé boky,dlouhé nohy
Dávala všem zprávu jasnou
pro milování,že má vlohy
O to více člověk žas
když přistoupil k dívce blíže
A ozval se hrubý hlas
slovník jako od havíře
Jen šminky dělaj dojem krásy
v očích dávno vyhas žár
Její kdysi husté vlasy
drží už jen sponek pár
No co valíš bulvy dědku
krasavice promluvila
A já poznal z dechu vhnedku
že dlouho se už neumyla
Chceš-li,udělám Ti krásně
moc příjemně,hezky,milo...
Vycenila pusté dásně
A chci za to jenom kilo..
Zamotal se se mnou svět
však nezpůsobil to můj chtíč..
Dal jsem jí těch stovek pět
jen za to,že zmizí pryč
Komentáře (0)