Přichází za úsvitu,
Když svět ještě spí
Ruce mi líbá v skrytu
Tak, ať tě neprobudí
Do očí hledí zblízka
K hrudi se přitulí
Přede mi slůvka tichá
Ranní sny se mnou sní
Jen my a Slunce zář
Známe Tu chvilku vzácnou
Spíš a tak nepoznáš…
Tvůj kocour chodí za mnou
To zní hezky, ale ma to jeden háček. Jen je tedy pravda, že kocour se povážlivě i jen za podrbani, nebo kousek dobroty...
09.09.2022 23:07:49 | Protos1182
tak ten můj taky za úsvitu... ale teda nelíbá, škrábe peřinu, otrava jeden hladová:D (kocoura myslím)
krásná je Lexi*
09.09.2022 19:38:30 | Sonador
Děkuji Son. Já jsem nikdy kočku neměla doma a nemám. Takže nevím vlastně, co to znamená. Ale přijde vždycky tak, aby neprobudil pána, napřed mi olizuje ruce, pak dlouze hledí do očí, přiloží nos k mému a hrozně vážně kouká a přede. A nakonec si lehne ke mně, buď mi obejme packami ruku nebo si lehne tak, jak na fotce a spíme dále. Když se probudí pán, okamžitě odchází ;)...
09.09.2022 21:33:42 | Lexi