Anotace: Když jsem četl "Ekotopení" od kolegy Psavce, vzpoměl jsem si na své ropočítadlo. Teď už ovšem nemusím rozpočítávat a jdu se řídit radou kolegy:)
Ce-nám dí-ky do-šly fí-ky
tlak vy-le-těl z e-lek-tri-ky
Už mi na ty ki-lo-wa-tty
ne-vy-sta-čí kur-wa pla-ty
Bez ply-nu a bos
jdu si set-řít los
Ko-sa je mi ve-li-ká
le-tos mám holt smo-lí-ka
Kdo ne-zvlád-ne ná-růst cen
ten mu-sí jít z by-tu ven!