Mám "slíbené" v nakladatelství Repronis. Tak uvidíme. Pokud se to podaří, tak ale dřív než za půl roku to nebude.
23.03.2007 15:19:00 | Aglája
Ahojky, koukám, že jsi publikovala svoje básně :-) Každopádně píšeš fakt dobře, tvoje dílka se mi líbí. Nejvíc však ty fantasmagorie :-D Budeš je taky vydávat? ... Přeju zdar s knížkou :-)))
23.03.2007 14:30:00 | Nikytu
... já a kvasnice se fakt nemilujem ...
... když jsme spolu ... kecnem ..
23.03.2007 11:01:00 | Marcella
...toto je věru můj nabobtnalý příběh...a na rozdíl od tebe cvičení v gymu na bicyklech nesnáším a kvasnice nepoužívám jen prášek do pečiva :-))
23.03.2007 10:47:00 | Jarky
...koukám, že se v tobě managerka nezapře umíš se prodat, dobré selfpromotion :-)) Schválně, jak dlouho ti to tu vydrží :-))
23.03.2007 10:44:00 | Jarky