Anotace: Všude se šetří a tak se to promítlo i do hmyzí říše. Světlušky jdou příkladem a možná se další zvířátka přidají.
Světlušky se radí v trávě
úspory že zvládnou hravě
svítit budou jednou týdně
samci na tom budou bídně
Samci mají jiné plány
chtějí brzo najít dámy
rozumně se budou chovat
světlo chtějí zastropovat
Pěkná.)
04.11.2022 19:51:12 | Constantine
Sídlím dole
... blízko husté trávy.
Snad se ke mě problikají ;-))
Pssssssssst.
Tam nahoře se pasou krávy.
04.11.2022 19:16:05 | Fialový metal