Byl to Kája byl to on
noční seladon
Byl to Kája byl to on
co si větral pérka vždy,
když začal řádit v barech
noci divoký ruch
Noc měl rád, jak noční můra
Byl to Kája co ho Kája
měla tolik ráda
Kája a Kája to byla přímo
rodiná sága
Kája je tak pěkný jméno.) řekněme to napřímo.)
06.11.2022 13:21:40 | Constantine