~~~~~~~~
Aperitiv medoviny doušek
místo předkrmu políbení
polévka vývar z pampelišek
mateřídouška ji okoření
vše bude pohoštění.
Chcete ochutnat?
Máte moje pozvání.
Na hlavní chod...to nepoví
prý pečeně,knedlík a zelí
a ptáček ze Španělska
telecí řízek třeba až z Vídně
halušky s brynzou ze Slovenska
mně by šly dost bídně...a co...
segedínský guláš z Budapešti
ne,dnes na vaření nemám štěstí.
Raději dávám do kornoutku
víte co? Lásku na cukrátku
kousek štěstí na lízátku
a aspoň kilo úsměvu.
To uvařit dovedu.
Nebo grilované kuřátko?
.....Vyberte si....