Básnické střevo
Anotace: Opravdu šťastný konec?
Přišel básník k doktorovi,
ať mu hezky rychle poví,
copak že se to s ním děje,
že ho trápí beznaděje
a celé noci musí psát.
Doktore, měl bych se bát?
Bát se, pane, nemusíte,
budete žít, uvidíte,
jenom tady dole vlevo
našli jsme básnické střevo.
To je bolest, co Vás hryže,
co působí ty potíže.
Musíte na operaci,
chirurgové - kabrňáci
už se na vás velmi těší,
tento problém rádi řeší.
Básník, ač je celý smutný,
podstoupí ten zákrok nutný,
od té doby veselý je,
mnohem lépe se mu žije,
nenapsal však ani řádku,
ani lístek na památku.
Příběh, dá se říci vlastně,
končí doopravdy šťastně,
jen mě něco tíží v duši,
pravda, kterou dávno tuším,
která říká, že, ach běda!!!,
zase zvítězila věda.
Přečteno 235x
Tipy 16
Poslední tipující: mravenec, Amiradi, annanymsová, Iva Husárková, Marten, Rozmarýna, šerý, Tvbm, Roser, Frr, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)