Nádherné a velmi veselé :)
Letadla - naprosto fantastická stvoření ;)
Díky moc za letecké téma :)
Ať se Ti daří úžasně, Koalo :)
30.04.2023 19:59:21 | Ondra
Napadlo mně. Kdyby dopravní policie udělala preventivní šťáru. Stavěla vrtulníky plácačkou z balónu a nechala dejchnout piloty, jestli nepožily. V případě že někdo požil, tak zabavit "řidičák" a dopravní prostředek odstavit, zaparkovat na nebeském parkovišti. Pilotu by se řeklo "padej odsud" a on musel z "modré dálnice" dolů seskočit padákem. :))
Dělám si srandu a je to fantasmagorie. Ale jako v nadsázce žertovná animace...
17.01.2023 13:09:19 | šerý