Koupil jsem si rotoped
dneska cvičím naposled
neboť tahle mašina
byla moje kravina
Přehnal jsem to, vážený
celý jsem vám schvácený
padám na zem, bezvládně
vážně koukám bezradně
Prosím ženu o pivo
jenom vydrž, nádivo
minerálku podala
ještě se mi vysmála
Tak jsem sebral zbytek sil
rotoped hned vyhodil
za sousedkou pak jsem šel
cvičení tam jiné měl