Moje špíčky pomaličku
přemlouvám, že musí pryč.
Oni jsou však stále se mnou
prý mě nechtěj
opustit. :D
Jj
01.02.2023 13:52:01 | jenommarie
Dotučněl tučňák a nechodí už za jinou. O tučňici milence jen sní, a kutálí se krajinou :-)
Povzbudils úsměv*
27.01.2023 19:13:15 | šerý
Krásné a smíchy prasknout musím.
Jen pousmát ... sám sobě se zkusím.
Totiž ... marně opravuji též dvě části.
Dohromady neladí jak karty !
Spodek ... kulový.
Svršek ... srdcový.
Nejde slepit dohromady.
Ať se Ti daří.
27.01.2023 14:38:46 | Fialový metal