Pole má bílou vestu
Život je výkon trestu
Naději klovou
vrány z brázd
nízkého tlaku vzduchu
No tak proč být na suchu?
Od cely má klíč
bachař chlast
Depka! Ale skvělý!!!
11.02.2023 19:21:55 | Koala
Tak vrány kšá, kšá! A suchý únor? Neplodný, vyschlý úhor.
10.02.2023 17:55:18 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?