Helena, princezna smutná
podlá a šílená.
Kátě prý Škubánek chutná,
neplatí zmýlená.
Kámoše Bolka a Lolka,
Ferdu i Pytlíka
zlákala ta stejná holka,
co se hned vysvlíká.
Popelka přebývá v squatu.
Prince vždy naladí
s přehledem na svojí notu.
Zajíc z "Nu pagadí!"
zatočil bravurně se lvy,
že blbě čuměli.
Respekt maj i Ninja Želvy.
Nový chrup umělý
dostala princezna Lada.
Rychle čas utíká.
Radovan špatný má záda
a v hrudi budíka...