Přemýšlím, co vše
je ještě dobrý znát, dobrý mít.
Je toho nespočet.
Ale zas
skrblit, či neskrblit?
:)
Dobrý mít jasno. to není jen tak Koalo*
24.02.2023 11:51:05 | jenommarie
Díky... :)
V tomhle tedy mám jasno. Mám jasno, že nemám jasno...
24.02.2023 12:37:27 | Koala
Je mi to jasný:)). Pěkný víkend Koalo TI přeji..za jasný a jasnější :))
24.02.2023 22:03:58 | jenommarie
;-))
Dobrý si ukrojit,
Když nejsi sám.
Dobrý si vzít,
Když nejsi puntičkář.
Dobrý ochutnat,
Když podělit se lze.
Dobrý Koalo a fakt:
Budu se usmívat.
A dík.
24.02.2023 12:47:26 | Fialový metal