Makeba následoval Hoška,
Šoty je zarostlý jak Zdeněk Troška.
Ander dobelhal se o holi
s játry umělými stále zápolí.
Holý zadek, scvrklé koule – rychle pryč!
Po rumu sundal gatě Terkovič.
V ruce stostránkový zin,
jedno číslo koupil dědek Meluzín.
U Neklana ustaly již hádky.
Hovno totiž slyší s naslouchátky.
Sundá-li je, vnímá koncert jako vždycky,
ryze pantomimicky.
I Opaváci zjevili se tady.
Evžen přijel z olympiády,
v ruce tyčky a pár lyží.
Ze svatební cesty Bart se blíží.
A Filcka na to všecko
z punkového nebe shlíží.
Punkrock že prý umírá…
Koukni se na Lumíra!
Kojence má v manduce,
stahováky na ruce.
Ani dítko Pudinka
v hluku kytar nespinká.
Ale ono to tak už dávno je...Kolik jar je dnes mladým punkáčům z osmdesátek? :-))
03.03.2023 14:49:14 | Lighter