Cyklistická a další...
Anotace: O víkendu jsem měla spoustu tupých domácích prací, takže jsem vymýšlela absolutní rýmy...a že bylo žehlení hodně, mám básní asi patnáct :o)))
Předdešťová
Rybník ztichl kol kolem
a my s Tondou a kolem,
koukáme… kolo o kolo,
na Měsíc s kolem okolo
Kuchařská dietní
Jak péct houby na vodě,
hledá pilně v návodě
Myslí si, že zhubne
Já mu tvrdím: „Z hub?
Ne!“
Cyklistická
Franta od nás ze závodu
právě přijel ze závodu
Tváří se víc blaženě,
než když chodil k Blaženě
Když prý šlape po hlavní
má pocity pohlavní
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Šantir
Komentáře (2)
Komentujících (2)