Zahlédl vlk babičku,
nesla láhev v košíčku,
za keřem se ukrývá,
ví, kde vnučka přebývá.
Za Karkulkou vyrazil,
do chaloupky dorazil,
myslivec dnes schůzuje,
vlk se proto raduje.
Karkulka se nedala,
brokovnici vyndala,
střelila ho do zadku,
pokazila pohádku.
Vlk se plazí po břiše,
broky pálí v kožiše,
naštvaný jde do hádky,
proč se mění pohádky.
...pohádky zkazila naivní romantika...;-) přehnaná...jakože se třeba Karkulka nebránila...když chodila furt do lesa, přece musela vlky znát...a jak na ně...;-D vždyt randila s myslivcem, takže pár broků do kožichu se nabízí...
20.03.2023 17:14:31 | Marten