Luděk koupil nádherný pugét
půvabné Helče.
Helča veze bonbóny z nuget
Pavlovi z Telče.
Pavel jede za Hertou z Plesné,
jde prý vše hladce.
Jenže rychle na mysli klesne.
Za Petrem z Hradce
valí kvapem nevěrná Herta.
Ten jí však zalže.
Mizí Petr rychlostí čerta
za Vilmou z Halže.
Vilma mastí do Staré Hutě,
Bydlí tam Vasil.
Vasil vilné Vilminy chutě
pokaždé spasil...
Jenže Vasil s pěstěnou pletí
chová se bídně.
Zrovna tryskem Airbusem letí
za Friedou z Vídně.
Pádí Luďka z úvodní strofy
oškubat Frieda.
Láska pro ní byznys je profi,
boháče střídá.