Noční pták
Anotace: Kdopak z nás není noční pták, když mnozí z nás chodí na noční směny.
NOČNÍ PTÁK
Já nejsem žádný sýček nebo sojka,
u mně doma neprovozuje se švédská trojka.
Ani nevím, co mého frantu v noci ještě potká,
kterého jednou málem kousl potkan.
Občas trpím drobnou nespavostí,
často nepomůže ani rána čísi pěstí.
Být na noční je někdy taky trpké štěstí,
zvlášť v době, kdy mi pytlík touhou v gatích chřestí.
Žiju rád volně jenom v noci,
kdy se studenti rádi učí na promoci.
Prý na noční směny chodí pouze jenom cvoci.
Ale já však nejsem jako mnozí...
JÁ ŽIJU POUZE JENOM V NOCI.
Komentáře (3)
Komentujících (3)