S potrubní poštou
Optický hezké
Klam sem ... tam
Další klan lidí
Zkouší to
Jára.man
(Cimr.man)
Nikdo nevy.troubí do světa
Sponzorské dary na ho.vínko.
***
Ať se daří.
08.04.2023 15:59:35 | Fialový metal
Proto se občas poště ztratí zásilka.
Nemaj co do huby
hladoví orli.
Sežrali holuby,
zásilky čorli...
08.04.2023 15:33:17 | Koala