Obluda lesní
Anotace: Postavy jsou fiktivní...
Potkal jsem obludu lesní.
Doufal jen tiše
že mě snad k večeři nesní.
S motýly v břiše
sledoval přerostlou potvoru.
V přírody lůně
vnímal jsem z ústního otvoru
nelibé vůně.
Těžko v tom nacházet klady.
Četl jsem z očí,
že po mně za moment hlady
obluda skočí.
Zřejmě znám zmíněnou příšeru,
logicky vzato.
Řekla mi příšera při šeru:
"Domů pojď, zlato..."
Přečteno 109x
Tipy 16
Poslední tipující: BArBArKO, jenommarie, annanymsová, Fialový metal, šerý, Dája K, Sonador, Psavec, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (5)