Že neměl král Brambas Dorku
zneuctít v kabince,
to zjistil z krevního vzorku.
Solimán z babince,
noblesně zvaného harém,
vymanil rád by se.
Věnovat míní ho darem
vojákům na mise.
Lotrando prázdné má kapsy.
A problém Mikeše?
Úchylnej kocour je na psy.
Snad se ňák vykřeše.
Kůrovec ničí dál lesy.
Co hajný Robátko?
Údajně v ústavu kdesi.
Jeblo mu drobátko.
Předpověď: "Z pekla mít štěstí"
třeba je vytunit.
Sudičky kojencům věstí:
"Z prdele kliku mít."
Jen jsem tak přemýšlela..při jaký situaci tě toto vše napadlo:D.
Jinak..v covidu jsem si skládala z nudy i písničky a jedna se jmenuje
.Mám z prdele kliku :))
..si mi jí připomněl..
Tak děkuji:D. Měj se fajn.
28.04.2023 23:48:36 | jenommarie
Většinou mě tohle napadá v situaci:
"CRRR, CINK, příští zastávka Libeňský most - zastávka na znamení..."
02.05.2023 18:02:02 | Koala
:D tak to jsi se teď zviditelnil
ale pravda..v busu, v tramvaji, v metru
nebo v jiné hromadné
najdeš čas a inspiraci.
03.05.2023 21:30:45 | jenommarie
;-)
(A i malé dynamo)
Svítit pak můžeme
Téměř zadarmo večer co večer
Když: "Čert a Káča"
Fialku vytáčí ...
T-Mobile.
17.04.2023 15:48:15 | Fialový metal