Sněhurka a zlobiví trpaslíci
Bylo krásné letní ráno,
Sněhurka už měla o trpaslíky postaráno.
Ustlala postýlky, nachystala snídani,
myslela si, že je to její poslání.
To, ale nevěděla, že trpaslíci už jedli,
a ženské do baráčku si přivedli.
To však Sněhurku šokovalo,
ale, co trpaslíkům zbývalo ?
Však Sněhurka je pouze jedna,
navíc je to holka neposedná.
Na ní by neskočil ani Prófa,
to by byla katastrofa.
Z pokojíčků se ozývalo vzdychání,
Sněhurce to poté došlo,
,,však je to šukání !“
Komentáře (0)