Volání
Já vím, že to taky máte těžké, ale
Zrovna teď je mi mé tělo vážně malé
A noc nebo den bílý, svíjí se a kvílí,
A volá o pomoc a pomoc z toho šílí
A šílená běhá po domě jak vzteklá
Tak rychle za ní, aby neutekla
Přečteno 112x
Tipy 1
Poslední tipující: Kan
Komentáře (2)
Komentujících (2)