Anotace: Slovo "prdel" je pěkná prdel.
Prdel
Udělal jsem si z prdele
z přítelkyně prdel.
Stála mi za prdelí,
keců měla tři prdele,
a pak mě bez prdele
poslala do prdele.
Měl jsem po prdeli,
vytřela si se mnou prdel.
Byl jsem z toho v prdeli,
ale nelezl jsem jí do prdele.
Řekl jsem jí, ať mi políbí prdel,
zvedl jsem prdel
a šel do prdele.
Ječela přes dveře: „Máš snad oj v prdeli?“
Měl jsem z prdele kliku.
Potkal jsem pěknou prdelku.
Hořela jí koudel u prdele,
protože měla holou prdel,
ale taky krásnou prdel.
A tak to, do prdele, dobře dopadlo.
Koukám, že si že všeho děláš prdel ;-). No hlavně, že nejsi v prdeli. :-)
06.05.2023 13:25:32 | kozorožka
Tak toto je velice originální slohové cvičení, u kterého jsem se fakt nenudila, ach ta "krásná' čeština
:-)
06.05.2023 13:14:48 | Vivien