Díky. Prostě nešika z města nezvyklý na práci na zahradě se motykou kopnul do haxny a bolestí spadnul do hovna, který tam chvíli před tím zanechal čokl... :)
...mě jeden takový, vlčák, včera přišel líbnout přímo na pole, do řádku s česnekem. Jeho gesta znám ovšem moc dobře, byl to jeden z našich, tak jsem se ani moc nebránila...|:-)
Pobavil si...:-)