Anotace: Absolutní rým je tady úplnou Popelkou. Taky ho moc nemusím, ale občas si ho zkusím na procvičení.
S velkou chutí budíček,
zazvonil mi budíček,
nevrlý jsem po ránu,
tak si řekl o ránu,
tuším jak on dopadne,
dřív než na zem dopadne.
A nový nekupovat! Já tyto prudiče pohody jako budík či hodinky už léta nevlastním. A ještě mi nic neuteklo ..
16.05.2023 14:54:02 | Vivien
To máme tedy stejně a jsem schopná jich ráno knokautovat několik chichichi ... žebráky ;)
13.05.2023 22:27:44 | Malá mořská víla